Samantha de Haan

Ik ben Samantha de Haan en woon samen met mijn man en drie prachtige dochters. Wij zijn in 2020 verhuisd naar een heerlijke vrijstaande woning waar we inmiddels voor de hobby allemaal diertjes buiten rond hebben lopen. Van konijnen en pluimvee tot schapen. Dit vind ik dan ook heerlijk om in mijn vrije tijd te doen, lekker veel buiten zijn. Ik ben inmiddels al weer ruim twaalf jaar werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Sinds 2012 bij kinderopvang Dondersteen. Op dinsdag en donderdag werk ik op groep Dondersteen (0-4 jaar).

Elke dag is weer een dag met nieuwe uitdagingen en een dag waarbij ik kinderen weer met alle liefde en aandacht ondersteun in hun ontwikkeling. Elk kind is uniek en leert op zijn eigen niveau en tempo. Ik heb als pedagogisch medewerker, als doel om kinderen te zien, te ondersteunen en op een speelse manier samen bezig te zijn. Verder vind ik het heel belangrijk om kinderen zich welkom te laten voelen zodat ze zichzelf kunnen zijn.

Ik ben ook pedagogisch coach. Dit betekent dat ik naast het groepswerk mijn collega’s ondersteun op het gebied van pedagogische vaardigheden en interactie tijdens hun werk. Ik heb samen met Michelle de training Vroegsignalering en vroeghulp met goed gevolg afgerond, hiermee ondersteunen wij de andere collega’s als zij met vragen over een kind(je) komen. Zo zorgen wij voor een goed en veilig klimaat voor alle kinderen.