Marian Toering

Mijn naam is Marian Toering. Ik ben 20 jaar en ik woon in De Westereen samen met mijn ouders en mijn broer. Ik ben bij kinderopvang Dondersteen terecht gekomen doordat ik hier stage liep in het derde jaar (examenjaar) en zo ook op de groepen mocht werken als invalkracht. Inmiddels heb ik mijn diploma behaald en ben ik een vaste medewerker geworden zowel bij Kinderopvang Dondersteen op ma/di/woe/do/vrij als bij BSO Bengels op dinsdag- en donderdagmiddag.

Al van jongs af aan wist ik dat mijn hart bij kinderen lag en heb ik hier mijn werk van gemaakt. Het leukste aan het werken bij kinderopvang Dondersteen is dat geen dag hetzelfde is, de kinderen en de leuke collega’s halen veel positiviteit in mijn naar boven en dat zorgt ervoor dat ik elke dag met een glimlach aan het werk ben. Ik werk hier met veel liefde en plezier. Wat mij erg aanspreekt is de kleinschaligheid, hierdoor heb je veel meer contact met de ouders wat erg belangrijk. Zij laten natuurlijk hun ‘kostbaarste bezit’ bij ons achter.

Ik hoop de kinderen hier een gevoel van welkom zijn te geven zodat ze zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier en tempo. Het geeft een een voldoening om de kinderen aan het eind van de dag voldaan en met een glimlach naar huis zien te gaan. Ieder kind is uniek en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. elk kind maakt dat mijn werk elke dag weer vernieuwend en uitdagend is.