BSO Bengels

BSO Bengels heeft twee stamgroepen verdeeld in de leeftijden 4 tot 7 en 7-12 jaar.
In het hoofdlokaal van de BSO zit stamgroep 4-7 jaar, het crealokaal wordt gebruikt door stamgroep 7-12jaar, hier wordt met de eigen groep gestart, samen gegeten/gedronken en afgesloten. Alle ruimte`s worden door beide groepen gebruikt. Het speellokaal gebruiken we voor gezamenlijke activiteiten.
Er wordt gewerkt met thema`s. Elke maand is er weer een nieuw thema met bijbehorende knutselwerkjes, waar de kinderen aan mee kunnen doen. Maar niets moet, er is ruimte voor eigen creativiteit.
Doordat de BSO in school is, is het lijntje met de leraren kort. Als er iets is met een kind dan kunnen we snel samen overleggen wat erg prettig is.

VSO/BSOschema:
VSO is open tot 8:30, rond 8:25 gaan de kinderen van groep 1 en 2 naar hun eigen klas, de oudere kinderen gaan naar buiten zodra de pleinwacht aanwezig is, bij slecht weer blijven ze tot de bel gaat.

Om 14:00 zijn de leidsters weer aanwezig op de BSO. De eerste groepen komen net voor 14:15u al uit en komen zelf naar hun stamgroep. Nieuwe kindjes worden opgehaald door de leidsters. Bij binnenkomst wordt er eerst de handen gewassen en mogen ze lekker gaan spelen. Voor de oudere kinderen geldt hetzelfde. Als iedereen aanwezig is, gaat de kinderen aan tafel voor iets lekkers en drinken. Daarna wordt er gewerkt aan het thema.
Vanaf 16u kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Rond 16:45u is er weer een eet- en drinkmoment.

In de vakanties is de BSO de hele dag geopend. Kinderen kunnen tot 9u gebracht worden, gehaald/gebracht tussen 12-13u en weer om 16u gehaald. Met deze tijden kunnen we ook uitjes buitenshuis plannen.

De kosten voor BSO zijn vanaf Jan `21:
BSO regulier € 7,42
BSO Flexibel € 7,75

Tarieven zijn inclusief:
Drinken
Tussendoortjes